navbar


søndag den 31. oktober 2010

Familie - Fordi to mennesker forelskede sig...

Søndagen har været tilbragt i det romantiske hjørne, og jeg har i dag siddet og rodet med et LO som er lidt i sammenhæng med Love of my Life-siden, som kan ses længere nede på siden. Egentlig har jeg et favorit billede af mig selv, fra vores bryllupsfotografering. Og da jeg fandt denne template, var jeg overbevist om, at det var det billede som skulle scrappes i dag. Men ak og ve - billedet passede ikke i proportionerne med det halve-runde billede... og så duede templaten slet ikke - suk..!

Men så havde jeg jo heldigvis bladret rundt mellem de mange billeder fra fotografen (Henrik Hildebrandt - kanon Dygtig!) - og var kommet i det hjørne... og følte at jeg simpelthen måtte scrappe noget derfra... Ikke at det er nødvendigt, da jeg har et komplet scrappet bryllupsalbum i papir - som jeg er meget tilfreds med...! Men alligevel... og her er så resultatet af dagens arbejde:


Til Layoutet er brugt:

Go large template set (p. 2) af Misty Cato
Remember this af Kristin Cronin-Barrow
Stor blomst er fra Splendid af Kristin Cronin-Barrow
Perler er fra Flairy Floss af Studio Flergs
Tag er fra Oodles of tags af Julie Bilingsley
Titlen er Fairytale Gold af Studio Flergs
Teksten er Sweetheart script Font


Som på Layoutet Love of my life, har jeg smeltet de to små guldhjerter sammen... en detalje for de indviede (som du er medlem af - hvis du læser videre). Da vi lavede vores invitationer til brylluppet, var der en række guldhjerter, som bestod af to sammensmeltede hjerter - nogenlunde som på LO'et - som prydede både invitationer og bordkort. Claus og jeg blev gift en fredag - og torsdag aften tog han drengene med over i sin lejlighed, og havde styr på dem om morgenen. Traditionen tro, skulle vi jo sove hver for sig - så jeg havde lejligheden til mig selv. Da jeg kommer hjem fra arbejde om torsdagen, er alle køkkenlåger, skuffer, skabslåger, døre - ja, selv på spejlet i badeværelset, prydet med disse små guldhjerter...!

Dem havde min kommende mand, romantisk gået rundt og sat op i hele hjemmet. Selv på thermokanden sad de.... Blot for at glæde mig, og vise, at han glædede sig til dagen i morgen. Den dag i dag har vi, trods flytning osv. fortsat en thermokande hvorpå de sidder...! En lille sød detalje fra vores liv... Titlen blev til, som følge af den smule tekst som står ved siden af billedstriben....

Nu vil jeg hoppe rundt på jeres blogs, og se hvad I søde, kreative sjæle har fundet på i weekenden... Glæder mig til turen... Kigger du indenfor hos mig, bliver jeg glad for en kommentar!

Knus
...Engel...

12 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Sikke et dejligt, smukt og romantisk layout og sød historie også.
Fortsat god søndag aften.

Pia sagde ...

så super smukt layout, du behøver et noget af det magiske støv, du er super kreativ så lækre detaljer og fine farver du har brugt og en sååå sød tekst

nedergaard sagde ...

Super smukt LO... skønne farver og masser af små lækre detaljer

jannekevanveen sagde ...

i love it xxx

jayne sagde ...

Sikken en romantics mand du har :-) som altid er det du laver jo gennemført.. Det altså helt fantastisk.. Og du super til at skrive lidt historie omkring det du laver.. så det også altid spændende at høre historien..

Dejlig søndag aften til dig..

Jayne

Lone sagde ...

Wow sikke da et flot lo. Du er ualmindelig smuk på dine bryllupsbilleder....ser så lykkelig ud. Go søndag aften til dig og dine...:-)

Thanni sagde ...

Hvor er det smukt - ligesom dit "Love of my life"-layout! SKønt med det halvrunde billede og striben i siden - der er en skøn sammenhæng i hele layoutet! :)
..og så er det den sødeste historie med hjerterne, sådan rigtigt romantisk ;)

Charlie sagde ...

JEG kan godt huske bryllupsalbummet og skønt med romantiske mænd - er selv velsignet med en af slagsen! I har i sandhed forstået at få en skøn familie med hjerterum ud af jeres forelskelse og jeg elsker at læse din journalling også denne gang!!!

Betina Olesen sagde ...

Ajjj hvor er det skønt, så flot og så romantisk... sukkkk....

Det må absolut kunne liftes til noget papir, det skal ihvertfald prøves.... flot flot flot er det...

Margit sagde ...

Kære Engel
Nårrhhh... Hvor er det et SMUKT LO og lækre foto... Forelskelsen LYSER ud af øjnene, og I ser bare SÅ glade ud!
Jeg ELSKER din journaling, der som altid er så hjertevarm...
Knus Margit

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er du bare smuk Engel, fantastisk kjole (vil gerne se den i fuld figur!) og lækker farve din mand er iklædt! Super skønne billeder af hele familien og rålækkert LO, som oser af romantisk og stemning!
Knus fra Charlotte

Eva (Fister) sagde ...

Rigtig flot layout.
der er altid så meget glæde i dine layouts.