navbar


lørdag den 16. oktober 2010

Personlighed...!

Jeg har overgået mig selv i dag, og har to kreationer at vise fra denne uge. Begge sider er kreeret med det samme kit - nemlig Glow fra Kritin Cronin-Barrow. Og billederne er fra den samme tur til Dyrehaven for 5 år siden... De handler ikke så meget om selve turen, men mere om drengenes personlighed.

Louis side handler om vores interne kommunikation gennem to simple sætninger: "Min mor!" og "Min Louis..!" som er noget Louis har opfundet da han var omkring 3 år gammel - 10 år senere bruger vi det stadig... og vi har vores interne forståelse gennem disse 4 ord....


Til Layoutet er brugt:

Cindys layered template set 67 (p. 3) af Cindy Schneider
Glow af Kristin Cronin-Barrow
Titlen er Bernard MT Condensed Font
Teksten er Monotype Corsiva Font

Billederne er ændret til sephia via denne vejledning

Lasses side handler om hans personlige egenskaber. Han er en meget glad dreng, men også meget følsom og opmærksom på andre. Han har et udtalt beskytter-gen... som jeg plejer at kalde det. Da jeg faldt i svime over Misty Cato's LO "Swing" - vidste jeg bare, at jeg måtte lifte siden! Og det blev så til denne side om Lasse:

Til Layoutet er brugt:

Glow af Kristin Cronin-Barrow
Uglerne er fra Falltastic af Lliella Designs
Titlen er fra Naturally You af Kristin Cronin-Barrow
Oh my mats af Melissa Bennett
Punchy Edges af Julie Billingsley
Teksten er Font Sweetheart Script font


I dag er første dag i min efterårsferie... og jeg er den heldige, som har fri hele ugen...! Så jeg skal pleje min hals og min forkølelse, og forhåbentlig slippe af med hosten som jeg er godt træt af... og så skal jeg i øvrigt bare slappe af og scrappe! Drengene skal nogle dage til deres far, og sidst på ugen kommer Mads.

I eftermiddag skal Louis og jeg til opsadlingskursus på rideskolen - jep, jeg har en dreng som rider... og han er ved at blive rigtig god! Det kunne være, at jeg skulle udfordre mig selv, og kreere et LO med ham til hest... Jeg har ingen ide om, hvordan jeg skal gribe det an... men jeg kan jo prøve :o)

Jeg håber du får en fantastisk weekend!
Og forhåbentlig kan holde efterårsferie i den kommende uge!

Knus
...Engel...

6 kommentarer:

LaChris sagde ...

Wau nogle skønne layouts af dine drenge!!! Fantastiske gode billeder, farver og opsætning.
Kan du ha en god weekend.

Charlie sagde ...

Skønne efterårsLO's men som altid falder jeg også i svime over dine journalling der udstråler alt det en mor gerne vil sikre sig børnene ved - også de dage hvor man måske skal skælde ud og vrisser lidt. Sjovt nok - for min yngste og jeg har haft samme "min mor"-leg da hun var mindre. Og så kan du da bestemt ikke rende fra ham Louis - hvis du LOVER ikke at fortælle ham det - for det er nok ikke sådan noget drenge er vilde med at høre - så ligner I da hinanden helt vildt på de billeder. Knus og god weekend - jeg er jo også hjemme hele ugen og skal barnebarnshygge torsdag og fredag. DEJLIGT

madamtridse sagde ...

Sikke mange skønne digi-LO's du har lavet. Flotte hver for sig i farver og opsætning i billeder og pynt. Tror jeg må lifte :)

Den kyllingeret lyder da lækker, den må jeg prøve at lave.:)
Du må ha' en rigtig dejlig efterårsferie.
Knus

Margit sagde ...

Kære Engel.
Jeg holder SÅ meget af dine hjertevarme LO's. Dine drenge vil ELSKE dig for dine ord på de sider, når de bliver voksne (og gør det sikkert også nu, men har(måske?)sværere ved at sige det).
Jeg ville ønske, jeg havde overskud til at få lavet sådanne LO om vores voksne drenge... måske henover vinteren, jeg skulle udvælge nogle få projekter? :o/
Lækre farver og dejlige fotos på LO's fyldt med søde detaljer.
GOD FERIE... nyd det ;o)
Knus Margit

Thanni sagde ...

Hvor er det skønne LO'er, men det er din tekst om dine drenge der går lige i hjertet! :)
Min mindste dreng og jeg havde det samme "Min"- ordspil da han var mindre. Det kom til udtryk især når vi måske havde været lidt på kant, så kunne et "Min mor-Min Peter" og et knus vende situationen. Nu er ordene blevet nogen andre, men essensen er stadig den samme :)....Hmm det kræver vist et LO, så tak for inspirationen :)

Pia sagde ...

wow kanon flotte layout med så mange flotte detaljer og rålækre farver