navbar


onsdag den 13. oktober 2010

Chicken a la Louis

Louis er simpelthen så forkølet i dag, så vi er hjemme. Han ligger i sofaen og pudser næse, pakket ind i tæpper sammen med Chili, og ser tegnefilm. Om lidt skal jeg lave en stor kande te, som vi kan drikke med honning i. Det hjælper nok, både på hans næse, og min mistede stemme. Så jeg syntes det var passende at vise en side om Louis... Som jeg kreerede for et par uger siden.

Louis og jeg har maddag om mandagen. Dvs. at han bestemmer menuen, og jeg er hjælpekok i køkkenet sammen med ham. Menuen skal være klar inden weekenden, så er C til gengæld sød til at handle det hele ind til os... så vi i ro og mag kan hellige os vores projekt. Han er faktisk en udmærket lille køkkenskriver, og kan både koge risengrød (uden at den brænder på) lave fisk og kylling, og arbejder rimeligt hjemmevant i køkkenet - og nu er vi nået til stadiet, hvor han også selv finder på lidt retter... Og med stor succes..! Han har f.eks. kreeret nedenstående opskrift, som vi kalder Chicken a la Louis. Den smager fantastisk, kan laves på ca. 30 minutter - og er alt i alt værd at prøve...!


Til Layoutet er brugt:

Home Cooked Meal af Lliella Designs
Titlen er Harlow Solid Italic font
Teksten er Sweet heart Script
Opsætningen er min egen :o)


Jeg håber, at både opskriften og siden falder i din smag.
Ha' en dejlig onsdag!


Knus
...Engel...


5 kommentarer:

LaChris sagde ...

Dejligt layout med søde detaljer! Ja, man bliver jo faktisk sulten af at se det ;O)Godt foto af kneiten.

Charlie sagde ...

Jamen god bedring både med "snothvalpen" (selvfølgelig kærligt ment) og din stemme. Jeg sværger til the med honning på denne årstid - "den der smø'r godt - kø'r godt" siger man jo. Super sødt LO af en dygtig dreng - dejligt med drengemødre der husker at gøre deres sønner til "en svigermors drøm" og fint at han også godt kan lide det. Jeg har sagt det før men gentager det gerne - du er en GOD MOR! Knus herfra og PS: din opsætning af de søde ting på dette LO er lige i øjet.

Sabrina Krighaar sagde ...

Du er simpelthen så dygtig, jeg bliver lige imponeret hver gang jeg besøger din blog.

Pia sagde ...

så flot layout og så fint med opskrift og det hele , lækkert, lækkert

Margit sagde ...

Kære Engel (og søn)
MUMS... hvor dejligt!!
Jeg holdt også meget af de dage, hvor jeg lavede mad med mine drenge. Kan faktisk godt lide at husere i et køkken, men det er altid J der gør det ;o)
Opskriften må prøves af (dog vil vi erstatte kylling med svinekød, da J ikke spiser fjerkræ!!) - det bliver garanteret godt.
Super kært LO, med fokus på sønnen og maden =0) - helt som DET skal være... og fine krukker med sunde grøntsager du har suppleret med :O)
Knus Margit