navbar


fredag den 22. oktober 2010

Love of my life!

Først og fremmest: 1000 tak for jeres søde kommentarer og ønsker om god bedring...Jeg har efterhånden fået det meget bedre...!

Jeg har de sidste par dage, rodet med en side til Claus. Jeg tror nok, at jeg er gået i en helt anden grøft, end det jeg plejer... Min idé var, at skabe en tidsløs side til ham... med billeder fra vores tid sammen. Sådan en side, som kunne sidde i et gammelt fotoalbum fra Farmors tid... Derfor har jeg holdt mig i nogle lidt gammeldags grønne nuancer, og ændret billederne til sephia.

Billedstrimlen til venstre, er ligesom en tidslinie. Det øverste billede er fra Tjekkiet 2003 (vores første ferie sammen). Billede 2 er fra vores bryllupsrejse til Rom i 2004. Billede 3 er fra hans første marathon. Billede 4 er Florida i 2007. Det nederste er fra vinteren 2008. Hovedfotoet er fra foråret 2010 - nede ved indsøerne som vi ynder at gå til. Det lille ekstra foto er fra New York i 2007 - og er et billede som han selv har valgt til siden.


Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om farverne er FOR matte og kedelige... Så konstruktiv kritik modtaget MEGET GERNE!


Til Layoutet er brugt:

Remember this af Kristin Cronin-Barrow
Curly film stripes fra Digital Scrapbook Place
Tagen er fra Nanas Secret Garden af Studio Flergs
Poststempel er Stamp it Actions fra Scrapbook Graphics
Den hjerteformede guldknap er Vintage Buttons fra Peppermint Creative
+ diverse fonte til teksten rundt omkring


Sideløbende med dette projekt, har jeg rodet med julekort til OSH. Men det bliver ikke rigtig på papiret, som jeg har det i hovedet... så der har været megen renden frem og tilbage... og lige nu ligger det atter og modner på bordet ved siden af mig... Sjovt som man næsten kan gå baglæns i den kreative proces... Og lige pludseligt så flyder det bare igen...! Nå men vi får se, hvad det ender med i weekendens løb... forhåbentligt et par kreationer til den gode sag!


Jeg håber at du får en skøn weekend!

Lørdag aften skal jeg ud og forkæles med god mad, af min søde Svigerinde!
- Tusind tak for omsorgen Stella!

Knus
...Engel...


5 kommentarer:

Thanni sagde ...

Dejligt du er ved at være helt ok igen :)
...og det er et helt vildt dejligt LO du har fået lavet! Det hele går op i en højere enhed med sepia billederne, teksten rundt i kanten,farver, pynt, det enkle, opsætning (som er lige til et lift) -jamen jeg ku' jo blive ved!! ;)... og så sidst men ikke mindst din smukke smukke tekst. Hvor er det bare GODT!! :)

Karina Beck sagde ...

Wauw et dejligt layout. Du er så proff... hmm har jeg sagt det før ; )

Bertram sagde ...

Nu er jeg nok ikke den bedste til at give råd omkring farver og opsætning, men jeg synes dit LO er vildt flot og jeg ville ikke ændre noget som helst, Dejligt med alle de billeder du har fået med og skøn tekst.

Pia sagde ...

Hvad er der at sige andet end KANON lækkert layout. Du må have en god weekend

Margit sagde ...

Kære søde Engel...
Der er INGENTING i vejen med noget!! Det er et SUPER lækkert LO, hvor du både har lækre billeder og helt vidunderlig tekst. Du er bare SÅ god til at sætte ord på dine LO'er... og INGEN kan være i tvivl om dine følelser for din ridder og hans betydning for dig... og det er vel bl.a. budskabet...
Knus fra Margit