navbar


mandag den 9. august 2010

Beautiful Girl

Kristin Cronin-Barrow har netop udgivet et minikit. Og da jeg spottede det i shoppen i lørdags, vidste jeg på et splitsekund, at det ville ende i min varekurv. Farverne er bare LIIIGE mig... og elementer osv. er lige i øjet. Der er dog ikke noget alfabet med i sættet, og der er heller ikke så mange elementer med, som der plejer... men hey, hvad betyder mini ellers?!?

I hvert fald, så fik jeg nok af mit papirroderi igår, og begyndte at komme papirer i de forkerte mapper... og tænkte at jeg måtte have en pause... Og hvad er bedre at holde pause med end scrapbooking?!? Og sidst, i reklamepauserne i "Kærlighed og krydderier" fik jeg lavet dette layout færdigt:

Til Layoutet er brugt:
Splendid af Kristin Cronin-Barrow
titlen er bogstaver fra Sugar & Spice af Kristin Cronin-Barrow
Syningerne er fra Jady Day Studio (en freebie.. hent den..)

Manden og jeg har ferie denne uge med. I dag har vi været tidligt oppe, for Lasse har første skoledag på TEC. Et nyt kapitel starter i hans liv, og første skridt imod en uddannelse som blikkenslager tager han i dag... Og jeg kan stadigt huske dage, hvor han sagde Andeloon (Vandmelon) og momme ælledeng (mormors æbledreng). Hans første dag i børnehaveklasse, hans første tur på vandski osv... Sjovt som sådanne begivenheder aktiverer erindringer om første gang....!

Mads og Freja har første skoledag på onsdag, og Louis er heldig, og skal først starte på torsdag. Og vi har sovet i 9 dage i vores nye soveværelse... skønt! Jeg syntes stadig at det er en fantastisk oplevelse, at lægge sengetæppe på hver morgen.. (Gad vide hvor længe jeg syntes det er fantastisk skønt?!) Ungerne syntes at rummet er blevet SÅ Fantastisk, at de inviterer venner hjem for at se det.. lidt pudsigt... Vil du gerne se det? Jeg overvejer at vise et enkelt billede eller to, når alle detaljer er på plads... :o) Eller også kunne jeg scrappe et LO og kalde det mit private rum eller noget i den stil :o)

Hvis du starter på job i dag, må du have en skøn og stressfri dag. Hvis du har ferie lidt endnu, må du nyde dagen og gøre brug af at det regner.... Regnvejrsdage kan altid bruges til scrap og kort!

Jeg håber alt er godt!

Knus
...Engel...

4 kommentarer:

Thanni sagde ...

Ja du har helt ret - der er så mange "første gange" der skal huskes - og måske - scrappes :)..og jeg bliver i hvert fald lidt vemodig når jeg tænker tilbage på mine ungers - tiden går ALT for hurtigt *SNØFT* ;)
Jeg synes du skulle scrappe et LO om jeres nye fine soveværelse - men hvorvidt sengetæppet stadig er et hit om ...14 dage er jo ikke til at vide ;p
.....og et smukt LO -og ikke mindst tekst - du har lvet, dejlige farver og opsætningen og de fine detaljer er lige i øjet til billedet :)
Regnvejr eller ej - ha' en dejlig dag :)

Margit sagde ...

Ja - ja... det er tankevækkende at mindes ;o)
Synes det er VILDT... at vores ældste barnebarn skal starte i Bh.kl på onsdag (på "min" gamle skole ;o))
Og ja... det er med at scrappe sådanne situationer... og måske også soveværelset ;o) - (dit altså).
LO'et er super sødt. De farver er tøsede på den gode måde... og tilpas romantiske til en gæv pige. Sød tekst til niecen.
Nyd dagen iog de sidste feriedage...
Knus

Betina Olesen sagde ...

Jup, jeg er en af de heldige der skulle starte op job idag... men er også med i den gruppe der kunne bruge meget mere ferie endnu... ;-)

Skønt lo, dejlige friske sommer og pigefarver.

Uha, som jeg synes at tiden render fra os, og vi er ved at være for gamle til at halse bagefter... LOL...

Lone sagde ...

Hvor er det er skønt Lo med en smuk pige, super billed af Freja. Ja jeg er osse en af dem som er startet på job idag :-( Savner allerede at have ferie og bare dase omkring. Nyd den sidste uge