navbar


fredag den 20. august 2010

Faltalastisk Efterår

Det lykkedes!!! Jeg fik scrappet alle 4 templates i Cindy Schneiders set 66...! Det er min absolutte scrap-rekord nogensinde.. Normalt er jeg heldig, hvis jeg får kreeret en enkelt side i løbet af ugen.... Halleluja for overskud efter ferien...(Og fodbold i TV..!) men ikke mere snak... Du skal jo have lov til at se den sidste side, og den kommer her:


Til Layoutet er brugt:

Template set 66 (page 1) af Cindy Schneider
Falltastic kit af Lliella Designs


De øvrige tre sider fra sættet, kan du se herunder...!
Håber du får en fantastisk Weekend!

Knus
...Engel..

10 kommentarer:

Pia sagde ...

wow hvor er det flot og skønt med alt teksten , det er det jeg har så svært ved at få med på mine layouts og det er jo vigtig

Thanni sagde ...

Sikke en skøn side! :).farver og detaljer er lige i øjet til emnet...og overskriften (eller rettere Tigerdyret ;D..) er da ikke til at stå for :)
Ha' en dejlig lørdag :)

Margit sagde ...

Kære Engel
Endnu et super sødt LO. Så dejlige varme farver og fin opsætning... og historien - både denne og de andre - er jo GULD værd.
SØD overskrift.
Knus Margit

jannekevanveen sagde ...

beautiful,the colors the pictures and flowers very nice to see love the owls greetings janneke

Betina Olesen sagde ...

Faltalastisk LO vil jeg bare sige... sikke skønne farver og opstilling... ja, det er jo lige før at de efterårsfarver er over os igen, men det er jo heldigvis yndlingsfarverne, så det gør ikke så meget...

Charlie sagde ...

Hvor må jeres drenge være glade for (nå ja om ikke nu så senere - det er jo drenge) at du laver disse sider. Igen et sød og hyggeligt LO der samtidig indeholder en skøn tekst og minder fra en dejlig dag. Tak for kigget.

Eva Dohn sagde ...

Det er nogle rigtig flotte, hyggelige og søde layouts du har lavet.

Karina Beck sagde ...

Wauw hvor er det flot! Dejlige farver sammen og lækkert sat op!

troll13 sagde ...

Hvor er det bare et lækkert og helt igennem gennemført LO. Jeg er vild med både farver og opsætning og ikke mindst billederne og detaljerne. Skønt.

madamtridse sagde ...

Kære Heidi hvor har du bare fået lavet mange utrolig flotte LO's. Jeg mener digi-LO, men det glemmer jeg hvergang.:) Detaljer og opsætninger er utrolig flotte på dem alle. Jeg synes det er dejligt med at du har så meget journaling på dine LO's, jeg må vist øve mig lidt på det. :)
Jeg kan rigtig godt lide det du har lavet med din mands farmor...meget smukt og gennemført.:)
Tak for dine søde kommentarer.:)
Du må forsat ha' en skøn uge
Knus