navbar


søndag den 8. august 2010

Tillykke Onkel Arne

Min kære Onkel Arne har fødselsdag i dag... Og min mor og søskende vil give ham penge i gave. De har derfor bedt mig lave et kort til anledningen, hvori pengene kan gives.... Nu kunne jeg dog ikke helt dy mig... og fandt på en kombination af et Easelcard og en gaveæske...
Og siden han altid har været noget af en havemand, ja så benyttede jeg chancen for at kreere et kort med min Garden Gnome-die fra Scrapyland. Den har ligget længe, og ventet på at blive brugt til noget kreativt... og her var chancen så:

Oprindeligt er det et easelcard, som er monteret oven på en skuffeæske. I æsken ligger der så penge, og et lille stykke chokolade til en eftertænksom stund.. Det var rigtig sjovt at kreere... Idéen kom oprindeligt herfra.

Til kortet/gaveæsken er brugt følgende:
Karton er fra Bazzil
Glossy Accent fra Ranger
Sort glimmer fra Panduro
Knap til skuffen er ligeledes fra Panduro

Quickutz dies:

C-0120-D-REV - Garden Gnome (Scrapyland Exclusive)
RS-0085 - Dove
QKDS-10 - Flower Die set
MARISA-C - Marisa Alphabet (discontinued)
RS-0024 - Grass

Det er ikke så tydeligt at se på billedet, men jeg har med held brugt glossy accent til brilleglas i hans fine briller. Det giver en flot effekt, når man ser detaljen tæt på. Jeg har desuden brugt det til at efterligne vanddråber, som kommer ud af vandekanden og ned på de første blomster. Desuden har navn og år fået sort glimmer på, for at gøre det lidt mere eksklusivt. Når man løfter easel-kortet, kan man se et stort tillykke, og navnene på giverne af gaven... Pengesedlerne ligger rullet i skuffen, på en snorlige række, og har fået hjælp til at holde pladsen, med en smule dobbetklæbende tape.

Jeg håber at du har en skøn søndag.
tak for besøget - kig snart indenfor igen...!

Knus
...Engel...

6 kommentarer:

Eva Dohn sagde ...

Hvor er det flot. Og god ide med glossy accent som brilleglas og vanddråber.

Lone sagde ...

Super flot Heidi. Super ide med Glossy til brilleglassene. Og du har du så givet mig et nyt behov ......den die må jeg da bare eje :-) :-) Go søndag til dig og dine....

Margit sagde ...

Hej Engel
SUPER flot kort/æske. Fantastisk god idé til pengegave. Og hvor er han bare SØD - den gnom.... hmmmm... et nyt behov opstår her (ligesom hos Lone).
Total gennemført og fed detalje med brilleglas og vanddråber.
Ha' en god ny uge....

Thanni sagde ...

Du kan altså noget helt særligt med de dies! :)..det er så skønt det kort - og så med en Havenisse! ;)
Go' søndag og en go' ny uge til dig :)

Gitte sagde ...

Ja, man kan da ikke andet end blive glad, når man ser sådan et personlig kort og gaveæske. Skøn die.

Også et superflot LO som altid :-) af jeres oplevelse med en Segway. Jeg prøvede den til vores temadag med arbejdet. Supersjovt. Man vil ikke af igen.

Karina Beck sagde ...

Kanonflot easelæske! Hvor er gnomen dog skøn! Flot lavet.