navbar


fredag den 20. august 2010

Smidstrup Farmen

Måske når jeg min egen lille personlige udfordring... trods alt...!?! I hvert fald er det lykkedes mig at scrappe endnu en template fra Cindys set 66 - Og i aften viser de fodbold, og der er ingen børn hjemme, som skal have popcorn eller anden fredag knas... Og atter har jeg fundet de gamle billeder frem... Helt tilbage fra 2005 - Gud hvor var mine børn små engang...!Til Layouter er brugt:

Template set 66 (page 2) af Cindy Schneider
On the farm Kit af Kristin Aagard
Syning er fra Jady Day Studio (en freebie!)


Smidstrup Farmen er en besøgsgård, som ligger ved Gilleleje - og så sent som I år har jeg lokket min chef til at besøge stedet med hendes børn... og endnu engang har jeg oplevet omgangskredsen komme glade og rødkindede hjem fra dette vidunderlige sted, og haft en total oplevelse sammen med deres børn... Det er en skøn ældre gård, med alle de traditionelle bondegårdsdyr - som kan klappes i et væk... Og bondemanden er noget af det skønneste...! Så har du små børn (eller børnebørn) og gerne vil invitere dem på en oplevelse, så tag til Smidstrup farmen... Chefen havde haft svigermor med, og tre mindre børn... de havde regnet med, at det tog en time til halvanden - og endte med at bruge 6 timer på bondegården...! Fem år senere, og vores drenge taler stadig om denne tur :o)

Nå, men jeg vil tage hul på weekenden - og forhåbentligt få scrappet lidt i aften...
Håber du får en dejlig weekend!

Tak for besøget - og på gensyn!

Knus
...Engel...

3 kommentarer:

Thanni sagde ...

Når du siger "gamle" billeder og de så er fra 2005 - jamen så tænker jeg jo på mine ældste billeder af ældste søn, og de er altså 30 år gamle ;D..træls man ikke var scrapper dengang ;D
...det lyder som et skønt sted den farm - og det er jo tit sådan nogen oplevelser ungerne husker længst :)

Margit sagde ...

Hvor er det et dejligt LO. Det emmer af glæde og oplevelse... og så har du fundet et herligt scrapkit at sætte det op på.
Jeg "gemmer" liiiige den der besøgsbondegård i baghovedet ;o)

Karina Beck sagde ...

Kanon lækkert layout og hvor lyder det som en hyggelig tur!