navbar


onsdag den 18. august 2010

Farmor...

Layoutet jeg vil vise jer i dag, er meget personligt... jeg har siddet og nørklet med det, hen over de sidste par aftener... og til sidst har min mand været med til at skrive teksten... Som vi så alligevel blev enige om, skulle rettes en smule, inden det kunne erklæres helt færdigt. Og det er det hermed...

Billederne er fra sidste gang, vi så min mands farmor i live. Og det var faktisk en ret sørgelig dag, vi besøgte hende, for det var samme dag, som vi måtte begrave hans faster. Heldigvis var hun smådement på det sidste, og hun var ikke klar over, at det var årsagen til, at vi var taget tværs gennem Danmark, og pludseligt dukkede op på visit. Og hun havde en frisk stund, mens vi var der - og vi havde en rigtig hyggelig stund sammen med hende, hvor vi talte om billederne på væggene, og hvordan hun havde det... Og jeg fik allernådigst lov til at tage et par billeder af Claus og hende sammen... Billeder som siden er blevet uvurderlige, idet hun desværre sov stille ind i begyndelsen af januar.

Jeg har altid set hende som en meget hjertevarm og elegant dame - Og hun elskede sin have og blomster, særligt roser havde hun nogle stykker af... Og jeg har stræbt efter, at siden skulle afspejle dette, sammen med billederne af deres sidste samtale... (Min mand vidste faktisk ikke noget op projektet, før han blev bedt om at medforfatte teksten...) Jeg håber, at dette skinner igennem - men det lader jeg trygt dig vurdere her:

Til Layoutet er brugt:

Template 63 (page 3) af Cindy Schneider
Naturally You af Kristin Cronin-Barrow


Jeg håber, at du har haft en dejlig onsdag, og som min søde (ferierende..!) kollega ville sige:
"Det er snart weekend..!"


Knus
...Engel..


10 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor er det et smukt smukt layout og selv om det er en syg farmor lyser det af livsglæde og kærlighed og hvor er det en sød tekst og så flot pyntet layout.
knus Pia

Charlie sagde ...

Ja søde ven - det er blevet utrolig smukt og dejligt at du fik lov til at fotografere dem sammen. Et fint punktum for et langt liv og den dejlig dame kan man se. Skønt tekst - nu skal jeg så liige ud for at finde en Kleenex. Vi ses i næste uge - !!! =0)

Anonym sagde ...

Et flot og mindefuldt lo. Jeg mistede min egen farmor i juni måned. Jeg var forbi en uge før hun døde (hvor jeg reelt godt vidste det var slut). Hun var ikke vågen og den sidste uge modtog hun hverken mad eller væske.Her fik jeg sagt farvel. Heldigvis var jeg ude hos hende ugen før( 114 dage før hun døde) sammen med mine børn. Her var hun oppe fra sengen og sad og havde flere samtaler med mine unger. Så det er heldigvis det sidste de husker, og det er også et dejligt minde for mig. Nu skal jeg også bare lige have taget mig sammen til at lave et lo om hende, men må indrømme at det stadigvæk er svært. Men det kan være at jeg er blevet inspireret af dit gribende lo. Har faktisk arvet min farmors knapæske:)

Anonym sagde ...

ikke 114, men 14 dage:)

jannekevanveen sagde ...

this is also a beautiful lo love all the flowers..greetings janneke

Thanni sagde ...

Smukt layout - og ikke mindst et smukt og dejligt minde om jeres Farmor.
De elementer du har valgt at bruge passer så fint til billederne og din tekst, så det bliver en smuk og varm helhed :)

Sarah sagde ...

Det er virkelig knald lækkert. Fik helt lyst til at lave en papir version.

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er det bare et smukt og rørende LO og hvor er det altså bare sødt, at i sammen har skrevet teksten!

Karina Beck sagde ...

Hvor er det smukt. Både udseende og indhold!

Margit sagde ...

Kære Engel
Helt fantastisk og rørende LO. Så dejlige fotos af din mand og hans farmor. Man kan SE på billederne, at de betød meget for hinanden. Teksten er rørende og fortæller flot om jeres tanker.
Du har ramt plet med opsætningen...det passer perfekt til en ældre blomsterglad farmor.
Ses snart.God week-end.