navbar


tirsdag den 10. august 2010

It wasnt me!

Endnu et LO fra vores USA tur i 2007. Da jeg så kittet "Busted" af Libby Weifenbach og Kristin Aagard, vidste jeg straks, hvad det skulle bruges til. Da vi var i Little Italy under San Giovanni festivalen, stod der pænt betjente og fulgte med i løjerne. De stod roligt rundt omkring og drak kaffe og sludrede med menneskerne i mængden. Og da vi spurgte disse to, stillede de tjenstvilligt op til fotografering sammen med os. Nu har jeg aldrig prøvet at spørge en dansk betjent, om han ville stille op til fotografering med familien... men vi var meget overraskede over deres ja - og skyndte os at få taget nogle billeder.

Til Layoutet er brugt:

Busted af Libby Weifenbach og Kristin Aagard
Punchy Edges af Julie Bilingsley
syning er fra Jady Day studio
fonten er Black Jack Font

Jeg var meget i tvivl om opsætningen og farvevalget, og måtte flere gange prøve at få min kære husbond til at komme med noget konstruktiv kritik. Det blev til en lysere grå baggrund, som det eneste input - så konstruktiv kritik modtages gerne :o)

Jeg håber at du har en fornøjelig dag.

Knus
...Engel...

2 kommentarer:

Charlie sagde ...

Jeg kan kun skrive at jeg syn's godt om dit farvevalg jeg elsker blå og rød sammen og den lille bandit i midten ser tilpas brødbetynget ud. SKØNT lo og sjov ide. Knus

Margit sagde ...

Halløj Engel... hvad sker der lige her... syn's du er VILDT på banen... ;o) ;o) ;o)
Herligt LO. Farverne er lige i øjet til personer og emne... og den bandit, der ser uskyldig ud er da en hel skuespiller!! (går jeg ud fra ;o))
Synes den grå baggrund er fin, så de små søde politi-"dit og dat" kommer til sin ret.
Nyd dagen og aftenen...