navbar


lørdag den 14. august 2010

{H2O} Biologi

Igennem længere tid har jeg drømt om, at scrappe denne serie billeder, som er helt tilbage fra 2005. Det er fra en spejderbegivenhed, hvor vi sov i tipi på stranden og havde en skøn weekend med vand, sand og høj sol. Men det har knebet med at finde de rette elementer... også fordi jeg syntes at billederne i sig selv fortæller sin egen historie, og at sidens elementer skal understege denne.

Det eneste som absolut ikke hører med, er uglen ude til venstre. Men den er bevidst kommet med, fordi uglen symboliserer viden... og der hersker ingen tvivl om, at vi alle kom berigede hjem, og havde lært en masse om moder natur. Til gengæld er siden også kreeret af en kombination af 3 forskellige digitale kits (kan ikke mindes, at jeg nogensinde har brugt så mange...!) og så måtte jeg alligevel ty til et 4. for at skrive {H2O}Til Layoutet er brugt:

Template set 66 (Page 3) af Cindy Schneider
Alle papirer er fra Happy Campers af Lliella Designs.
Blomster, Blade, træstub, telt og lygte er fra Happy Campers af Lliella Designs.
Ugle, fisk, fiskestang, sten, græs og svampe er fra Camp Out af Kristin Aagard
Insekter, bier, forstørrelsesglas og syltetøjsglas er fra Kittet Buggalicious af Kristin Aagard og Lliella Designs
H2O er skrevet med alfabetet fra Hey Mr. Weatherman af Kristin Cronin-Barrow
Biologi er skrevet med alfabetet fra Camp Out af Kristin Aagard
Jeg håber at du har haft en skøn weekend.

Jeg har tilmeldt mig Operation Skriv hjem Kort dag hos Love2Scrap den 25. august. Og det er jo lige rundt om hjørnet... :o) Jeg glæder mig til at bidrage til Operation Skriv hjem... Og forhåbentlig have en skøn aften samme med en masse kreative kvinder... Kommer du?

Tak for besøget - kig snart forbi igen :o)

Knus
... Engel...


3 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej og allerførst tak for alle dine SØDE kommentarer hos mig mens jeg var på ferie. Og TAK fordi du kommer til OSH aften i næste uge - det bliver hyggeligt, så ses vi der - det er også snart længe siden. Endnu en af dine skønne digitale sider, som indrammer de fine fotos fra en dejlig dag helt perfekt. Skønne små mennesker der er brugt og ordet biologi er så lækkert man føler man kan røre ved det. Spejderliv er super vigtigt - her i familien har vi alle været spejdere, faktisk er vores familie blevet til - fordi vi begge var ledere i hver sin gruppe og mødte hinanden. Sjovt ikke?

Gitte sagde ...

En supersød side. Jeg kan godt se, at det digitale scrap giver nogle andre muligheder end papir scrap.

Margit sagde ...

Kære Engel...
Jeg GLÆDER mig så meget til at møde dig IRL på næste onsdag hos PIA ;o)...
Og et fantastisk LO du har fået lavet - selvom du har anvendt 4 kits. Du har BESTEMT fået det til at danne en perfekt ramme til de dejlige billeder. Jeg nyder at kigge dig over skulderen, fordi digi scrap er en totalt ukendt verden for mig... og jeg imponeres HVER gang, over hvad man kan "den vej rundt".

knus